Iohannis participă joi, la Bacău, la închiderea ediţiei 2017-2018 a programului Capitala Tineretului din România

Klaus Iohannis va efectua, joi, o vizită la Bacău, în contextul închiderii ediţiei 2017-2018 a programului Capitala Tineretului din România, în cadrul căreia va vizita societatea comercială Aerostar S.A. şi va participa la dezbaterea naţională „Viziunea tinerilor pentru viitorul României”.

584 afișări
Imaginea articolului Iohannis participă joi, la Bacău, la închiderea ediţiei 2017-2018 a programului Capitala Tineretului din România

Iohannis participă joi, la Bacău, la închiderea ediţiei 2017-2018 a programului Capitala Tineretului din România

"Preşedintele Klaus Iohannis va participa la dezbaterea naţională „Viziunea tinerilor pentru viitorul României”, în cadrul căreia va avea un dialog cu tinerii despre proiectele lor, cât şi despre modul în care aceştia se pot implica în dezvoltarea ţării”, se arată într-un comunicat remis de Administraţia Prezidenţială.

De asemenea, preşedintele Klaus Iohannis va efectua o vizită la societatea comercială Aerostar S.A., Grup Industrial Aeronautic – Bacău. Compania este lider local şi regional în domeniul fabricaţiei de piese destinate domeniului aviaţiei, în întreţinerea de avioane civile şi în furnizarea de soluţii în domeniul sistemelor defensive aero şi terestre.

“Evenimentul este organizat în contextul închiderii ediţiei 2017-2018 a programului Capitala Tineretului din România, aflat sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României. În perioada mai 2017 – mai 2018, titlul de Capitală a Tineretului din România a fost deţinut de municipiul Bacău. La dezbatere vor fi prezenţi peste 300 de participanţi, membri ai principalelor structuri de tineret din ţară”, se mai arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici