Iohannis, pe Facebook: Am aflat cu profundă tristeţe de accidentul aviatic din sudul Franţei

Preşedintele Klaus Iohannis a postat, marţi, un mesaj pe pagina de Facebook, în care arată că a aflat cu profundă tristeţe de accidentul aviatic care a avut loc astăzi în sudul Franţei şi îşi exprimă solidaritatea faţă de familiile victimelor accidentului.

854 afișări
Imaginea articolului Iohannis, pe Facebook: Am aflat cu profundă tristeţe de accidentul aviatic din sudul Franţei

Klaus Iohannis (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

”Am aflat cu profundă tristeţe de accidentul aviatic care a avut loc astăzi în sudul Franţei. Îmi exprim solidaritatea faţă de familiile victimelor accidentului”, se arată în mesajul preşedintelui Klaus Iohannis, de pe pagina de socializare.

Şi premierul Victor Ponta a postat, pe Twitter, mesaje în limbile spaniolă, germană şi franceză, în care arată că este şocat de vestea privind accidentul aerian din Franţa al companiei Germanwings şi că gândurile sale se îndreaptă către familiile şi apropiaţii victimelor.

Compania aerianã Lufthansa a confirmat prăbuşirea unui avion al filialei low-cost Germanwings în sud-estul Franţei, punând la dispoziţie o linie telefonică directă pentru rudele victimelor.

"Cu profund regret, trebuie să confirmăm că Zborul Germanwings 4U 9525, pe ruta Barcelona - Düsseldorf, a suferit un accident în Alpii francezi. Cursa era efectuată cu un avion de tip Airbus A320, iar la bord erau 144 de pasageri şi şase membri ai echipajului. Toată lumea de la Germanwings şi Lufthansa este profund şocată şi îndurerată de acest eveniment. Gândurile şi rugăciunile noastre sunt la rudele şi prietenii pasagerilor şi membrilor echipajului", a comunicat Lufthansa.

Potrivit presei, avionul companiei Germanwings s-a prăbuşit într-o zonă muntoasă înzăpezită din Alpii francezi, în apropierea localităţii Barcelonnette (provincia Haute-Provence, sud-estul Franţei).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici