Iohannis şi-a luat rămas bun de la ambasadorilor străini: E ultima întâlnire în acest cadru

„Întâlnirea noastră de astăzi este şi ultima în acest cadru, având în vedere că anul acesta voi încheia cel de-al doilea - ultimul - mandat”, le-a spus Klaus Iohannis ambasadorilor străini acreditaţi la Bucureşti, la întâlnirea anuală de la Palatul Cotroceni.

363 afișări
Imaginea articolului Iohannis şi-a luat rămas bun de la ambasadorilor străini: E ultima întâlnire în acest cadru

Iohannis, pe picior de plecare

„Întâlnirea noastră de astăzi (marţi - n.r.) este şi ultima în acest cadru, având în vedere că anul acesta voi încheia cel de-al doilea - ultimul - mandat. Fără îndoială, în ultimii 10 ani, România şi-a afirmat pe deplin vocaţia europeană şi euroatlantică, consolidându-şi profilul extern de stat responsabil, de încredere şi constructiv, angajat, predictibil şi coerent”, afirmă Klaus Iohannis.

În acest an românii vor participa la toate tipurile de alegeri - europarlamentare, locale, parlamentare şi prezidenţiale.

Klaus Iohannis îşi încheie cel de-al doilea mandat la sfârşitul anului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici