Iohannis şi Cioloş au discutat luni despre priorităţile Guvernului şi vizita premierului la Berlin

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Dacian Cioloş au avut, luni, la Palatul Cotroceni, o primă întâlnire de lucru pe anul 2016, discutând despre situaţia actualei guvernări, precum şi despre priorităţile Executivului pe anul în curs, informează Administraţia Prezidenţială.

642 afișări
Imaginea articolului Iohannis şi Cioloş au discutat luni despre priorităţile Guvernului şi vizita premierului la Berlin

Iohannis şi Cioloş au discutat luni despre priorităţile Guvernului şi vizita premierului la Berlin (Imagine: Andreea Alexandru/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al Preşedinţiei, discuţiile au vizat situaţia actuală a guvernării, precum şi priorităţile Executivului pentru anul 2016. De asemenea, Dacian Cioloş l-a informat pe Klaus Iohannis cu privire la vizita oficială efectuată, în cursul săptămânii trecute, în Republica Federală Germania, cu accent pe concluziile discuţiilor purtate cu oficialii de la Berlin, se mai arată în comunicat.

Întâlnirea oficială dintre Klaus Iohannis şi Dacian Cioloş este prima din cursul acestui an.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici