Iohannis: Sper ca Strategia de Apărare a Ţării să fie adoptată în această sesiune a Parlamentului

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la debutul consultărilor cu liderii PNL şi UDMR şi cu reprezentanţii minorităţilor naţionale, că speră ca Strategia Naţională de Apărare a Ţării să fie adoptată în această sesiune parlamentară.

201 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Sper ca Strategia de Apărare a Ţării să fie adoptată în această sesiune a Parlamentului

Iohannis: Sper ca Strategia de Apărare a Ţării să fie adoptată în această sesiune a Parlamentului (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Mulţumesc că v-aţi făcut timp, cu toate că în Parlament a fost mult de lucru astăzi, dar am ţinut să vă prezint personal documentul numit Strategia Naţională de Apărare, un document de o importanţă foarte mare şi care trebuie, după părerea mea, să îşi continue parcursul şi să fie adoptat încă în această sesiune a Parlamentului", a declarat Klaus Iohannis.

"Mulţumesc, mi-a făcut plăcere să vă văd şi astăzi", le-a spus Iohannis jurnaliştilor, înainte ca aceştia să părăsească Salonul Ambasadorilor.

La consultări sunt prezenţi copreşedinţii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, Marian Petrache (PNL), Kelemen Hunor şi Marko Bela de la UDMR, Ovidiu Ganţ şi Varujan Pambuccian din partea grupului parlamentar al minorităţilor naţionale.

Anterior, de la ora 18.00, preşedintele Klaus Iohannis a avut consultări cu reprezentanţii partidelor politice din coaliţia de guvernare. Au fost prezenţi premierul Victor Ponta, vicepremierul Gabriel Oprea, preşedintele UNPR, dar şi ministrul Apărării, Mircea Duşă, şi cel al Agriculturii, Daniel Constantin, preşedintele PC.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici