Iohannis: Sunt extrem de calm şi liniştit în legătură cu situaţia cu ANI

Preşedintele PNL Klaus Iohannis a declarat, marţi, că este "extrem de calm şi liniştit" în legătură cu situaţia sa cu ANI, arătând că în campanie cineva ar putea să se întrebe dacă nu cumva "ANI crează unele procese, tocmai pentru a da teme de campanie".

150 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Sunt extrem de calm şi liniştit în legătură cu situaţia cu ANI

Iohannis: Sunt extrem de calm şi liniştit în legătură cu situaţia cu ANI (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

"În legătură cu situaţia cu ANI sunt extrem de calm şi liniştit pe această chestiune", a spus Iohannis, adăugând că nu-şi face "niciun fel de probleme".

El a arătat că primul proces cu ANI s-a soldat cu anularea irevocabilă a raportului ANI legat de parcul industrial, iar a doua speţă pe care o are cu ANI, cea de incompatibilitate de tip "public-public" pentru societatea de apă şi canal, a câştigat-o în primă instanţă.

"Eu evaluez că acest proces se va termina cel mai devreme la sfârşitul lui 2015, cel târziu în 2016, deci nu va avea niciun fel de influenţă asupra fazei cu alegerile prezidenţiale", a adăugat Iohannis.

El a spus că în campania electorală poate să fie folosită această temă şi să se arate că el a câştigat toate procesele cu ANI.

"În această campanie poate să fie folosită această temă, poate oricine să vină şi să arate a nu ştiu câta oară că eu câştig toate procesele cu ANI, şi să se întrebe dacă nu cumva ANI crează unele din aceste procese, tocmai pentru a da teme de campanie. Ar putea fi o întrebare pe care cineva ar putea să şi-o pună", a adăugat Iohannis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici