Ion Iliescu a votat sperând că alegerile "vor consolida o situaţie mai clară"

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, şi-a exprimat speranţa, duminică, după ce şi-a exprimat dreptul de vot, ca voturile românilor să consolideze o situaţie politică clară şi stabilă, cu o majoritate limpede în Parlament.

70 afișări
Imaginea articolului Ion Iliescu a votat sperând că alegerile "vor consolida o situaţie mai clară"

Ion Iliescu (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Am venit cu gânduri deschise ca să realizăm o situaţie mai stabilă în ţară şi eu cred că aceste voturi vor consolida din acest punct de vedere o situaţie mai clară, cu o majoritate limpede în Parlament, ceea ce este esenţial pentru viaţa politică a ţării", a spus Iliescu.

El a arătat că din cauza vremii prezenţa la votul pentru ALEGERILE PARLAMENTARE va fi una mai slabă, dar şi-a exprimat speranţa că românii vor veni totuşi la vot chiar şi în condiţii dificile.

"Este mai dificil. Aici e ploaie, dar am văzut în ţară că e mai greu. Va fi o dificultate, va fi o prezenţă mai slabă dar sper că va fi o prezenţă bună", a spus Iliescu.

Fostul şef de stat Ion Iliescu a venit duminică la vot în jurul orei 11:30 fără soţia sa, Nina, aşa cum obişnuia să se prezinte la scrutinele electorale anterioare. El le-a spus jurnaliştilor răspunzând întrebărilor acestora că soţia sa va veni să voteze mai târziu pentru că "avea ceva treabă de dimineaţă".

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici