Ion Iliescu, ales preşedinte al Forumului Naţional al Ecologiştilor social-democraţi

Preşedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, a fost ales, sâmbătă, la Piteşti, preşedinte al Forumului Naţional al Ecologiştilor social-democraţi.

24 afișări
Imaginea articolului Ion Iliescu, ales preşedinte al Forumului Naţional al Ecologiştilor social-democraţi

Ion Iliescu, ales preşedinte al Forumului Naţional al Ecologiştilor social-democraţi (Imagine: Mediafax Foto)

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a propus, după alegerea lui Ion Iliescu, schimbarea titulaturii forumului, care a devenit Forumul ecologiştilor şi al dezvoltării durabile.

"Aşa cred că putem să profităm cu toţii de experienţa imensă a domnului Iliescu, să avem o viziune mai integrată, mai ambiţioasă, interdisciplinară. Vă solicit ca propunerile făcute în cadrul Forumului să se regăsească în programul de guvernare şi în programul legislativ pe care PSD îl va susţine pentru viitoarea legislatură. Ambiţia mea este ca în primele o sută de ore de plen ale viitorului Parlament să putem să adoptăm legile fundamentale care reprezintă angajamentul nostru faţă de România şi priorităţile absolute ale ţării noastre", a declarat Mircea Geoană.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, preşedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, lideri social-democraţi şi reprezentanţi ai organizaţiilor judeţene ale partidului au participat, sâmbătă, la Piteşti, la lucrările Forumului naţional al ecologiştilor social-democraţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici