Ion Iliescu: Ion Stan părea un om de o corectitudine exemplară

Fostul preşedinte Ion Iliescu a declarat, joi, că deputatul PSD Ion Stan, ridicat şi audiat de DNA, părea, din câte l-a cunoscut, un om de o corectitudine exemplară şi care manifesta foarte multă grijă faţă de corectitudinea sa.

354 afișări
Imaginea articolului Ion Iliescu: Ion Stan părea un om de o corectitudine exemplară

Ion Iliescu: Ion Stan părea un om de o corectitudine exemplară (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Personal, aşa cum l-am cunoscut, mi se părea un om de o corectitudine exemplară. El este şi deputat, a fost şi preşedintele organizaţiei judeţene. Era un om corect şi un om chiar foarte grijuliu din acest punct de vedere în legătură cu corectitudinea sa", a spus Iliescu.

Întrebat dacă i se pare întâmplător acest val de reţineri în rândul deputaţilor, Iliescu a spus că se abţine să comenteze sau să speculeze "asemenea chestiuni", necunoscând situaţia de fapt.

Deputatul PSD Ion Stan, suspectat de fapte de corupţie, a fost ridicat de procurorii anticorupţie, urmând să fie audiat la sediul DNA - Structura Centrală, au declarat, joi, pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Potrivit surselor citate, în acest caz, în care sunt vizate fapte de corupţie, nu a fost organizat un flagrant.

Ion Stan va fi dus la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Structura Centrală pentru a fi audiat.

În vârstă de 57 de ani, Ion Stan este deputat de Dâmboviţa, aflat la al treilea mandat consecutiv în Legislativ. El este vicepreşedinte al Comisiei parlamentare de control al activităţii SRI. De altfel, încă din 2000, de când a intrat în Parlament, el a activat în Comisia SRI, fiind în legislatura 2000-2004 preşedinte al acesteia.

 

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice! 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici