Ion Popa îl atacă pe Teodor Meleşcanu: A devenit, la cei aproape 80 de ani ai săi, o trompetă jalnică a PSD-ului

Ion Popa a declarat că Teodor Meleşcanu este ipocrit atunci când susţine că din cauza altcuiva ALDE a rămas fără grupuri parlamentare, deoarece el este principalul „trădător” responsabil de acest lucru. Senatorul a precizat că Meleşcanu a devenit „o trompetă jalnică a PSD-ului”.

170 afișări
Imaginea articolului Ion Popa îl atacă pe Teodor Meleşcanu: A devenit, la cei aproape 80 de ani ai săi, o trompetă jalnică a PSD-ului

Ion Popa: Meleşcanu a devenit, la cei aproape 80 de ani ai săi, o trompetă jalnică a PSD-ului

„Faptele vorbesc de la sine! Teodor Meleşcanu este ales preşedinte al Senatului cu voturile PSD pe 10 septembrie. În acel moment, domnul Meleşcanu s-a autoexclus din ALDE şi a pus umărul la desfiinţarea grupului parlamentar de la Senat. Cinci deputaţi, în frunte cu trădătorii şi ahtiaţii după funcţii Gavrilescu, Cupă şi Băişanu, demisionează pe 16 septembrie din grupul ALDE contribuind la desfiinţarea grupului de la Camera Deputaţilor”, a scris Ion Popa, sâmbătă, pe Facebook.

Senatorul, membru al ALDE, a adăugat că Teodor Meleşcanu arată acum la bătrâneţe o mostră „de cea mai bună calitate a parvenitismului politic”.

„Cât de ipocrit să fii şi să vii acum să spui că din cauza altcuiva ALDE nu are grupuri la Senat şi Camera Deputaţilor în afară de trădătorii în fruntea cărora te afli? Probabil atât de ipocrit şi lipsit de orice fel de scrupule precum Teodor Meleşcanu, cel care la bătrâneţe ne arată o mostră de cea mai bună calitate a parvenitismului politic”, a precizat Popa.

Acesta a mai spus că este chiar prea mult şi pentru actualul preşedinte al Senatului să susţină că altcineva e de vină pentru situaţia ALDE în Parlament, când alături de PSD acesta a participat la destructurarea ALDE.

„După ce ţi-ai primit arginţii de la PSD, după ce ai participat la strategia de destructurare a ALDE, să vii să arunci vina pe altcineva pentru situaţia ALDE din Parlament mi se pare deja prea mult din partea lui Teodor Meleşcanu. Însă, trădătorul tot trădător rămâne, nu ai ce să îi ceri”, a explicat Ion Popa.

Senatorul neafiliat mai afirmă că Teodor Meleşcanu din PDSR a plecat şi în PSD s-a întors, respectiv acolo unde îi este locul.

„Meleşcanu a devenit, la cei aproape 80 de ani ai săi (un june al politicii, ce mai!), o trompetă jalnică a PSD-ului. Dar asta e atunci când te întorci la origini, începi să ai comportamentul specific Vioricăi Dăncilă şi al altora de lângă ea. Din PDSR a plecat Meleşcanu, în PSD s-a întors. Felicitări, stimabile! Te-ai întors acasă, acolo unde ţi-e locul. Dar pentru cât timp? Cât va mai dura până la următoarea trădare?”, a conchis Popa.

Teodor Meleşcanu a fost ales preşedinte al Senatului, fiind propus de PSD. ALDE a decis excluderea acestuia din partid, alături de Graţiela Gavrilescu, Alexandru Băişanu şi Ion Cupă, cei trei acceptând funcţii în Guvernul Dăncilă.

Toţi patru au anunţat că vor contesta decizia ALDE în instanţă.

Taguri:
popa,
alde,
meleşcanu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici