Ion Stan cere vot deschis la moţiune

Parlamentarii PSD vor cere în plenul Parlamentului ca la moţiunea de cenzură a PSD să fie aprobată procedura de vot deschis, prin ridicare de mâini, iar dacă nu va fi acceptată va fi cerut vot cu bile la vedere, pentru a înlătura speculaţiile privind votul parlamentarilor, în special ai PSD.

1 afișare
Imaginea articolului Ion Stan cere vot deschis la moţiune

Ion Stan cere vot deschis la moţiune

Declaraţia a fost făcută, joi, de deputatul PSD de Suceava Ioan Stan, care a spus că toţi parlamentarii PSD vor vota moţiunea de cenzură la adresa Guvernului, pe care partidul o va depune la începutul sesiunii parlamentare, fiind hotărâţi să obţină astfel legitimitatea exprimată de alegători în toamna anului 2004, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Stan susţine că Partidul Social Democrat va depune moţiunea de cenzură la începutul sesiunii parlamentare, pentru a da jos un guvern minoritar care nu face altceva decât să continue dezastrul economic, politic şi social, început în 2005.

El a arătat că parlamentarii PSD sunt hotărâţi ca prin aceasta moţiune de cenzură „să obţină legitimitatea care a fost exprimată de alegătorii români la alegerile din toamna anului 2004”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici