Ionuţ Stroe, despre liberalii agresivi care fac „glume” despre bătaie: sunt situaţii excepţionale, PNL e un partid cu repere morale

  • Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al liberalilor, a declarat, la un post de radio, că PNL e un partid cu repere morale clar definite şi că membrii agresivi reprezintă excepţii.
  • Stroe a oferit scuze publice pentru liberalii care au ameninţat cu bătaia două reprezentante USR de la Mogoşoaia şi Braşov.
1540 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Stroe, despre liberalii agresivi care fac „glume” despre bătaie: sunt situaţii excepţionale, PNL e un partid cu repere morale

FOTO Irineu Darău/Facebook

„Eu îmi cer scuze în numele PNL, pentru comportamentul acestor indivizi. De altfel, ne-am dezis de asemenea comportamente şi cei doi foşti membri PNL au fost sancţionaţi”, a explicat Ionuţ Stroe la RFI.

Purtătorul de cuvânt al liberalilor consideră că incidentele de la Mogoşoaia şi Braşov reprezintă excepţii,

„Nu, ca peste tot, există şi situaţii excepţionale, există şi momente dificile cu care te confrunţi şi eu consider că aceste două cazuri sunt exemple izolate în PNL. Suntem un partid cu principii, cu repere morale, cu un comportament şi o conduită, aş spune, extrem de bine aşezată şi astfel de exemple suntem siguri că nu se vor mai repeta”, a adăugat Stroe.

Săptămâna trecută, o consilieră locală din Mogoşoaia, reprezentantă a USR, a fost ameninţată cu bătaia de un consilier de la PNL. Ulterior, la Braşov, viceprimarul USR Flavia Boghiu a fost prezentat pe Facebook într-o poză trucată.

În fotografie, reprezentanta USR are un ochi vânăt, iar un lider al Tineretului Liberal a comentat postarea sugerând că femeia ar merita să fie bătută, dar s-a scuzat ca fiind doar un pamflet. 

În România, glumele despre violenţă fizică şi sexuală sunt la ordinea zilei. Din statisticile oficiale aflăm că o femeie este bătută la fiecare 30 de secunde iar românul încă mai crede că „bătaia este ruptă din rai”. Prin urmare, cu atât mai trist când „glumele” despre bătaie vin dinspre politicienii bărbaţi, în mod public.

Cum era de aşteptat, pe Facebook au apărut o serie de reacţii ca urmare a „glumelor” făcute de către reprezentanţii PNL. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici