Iorgulescu: Şedinţa de guvern pe salarii va fi amânată

Şedinţa extraordinară de guvern pe tema majorării salariilor, programată pentru sâmbătă dimineaţă, va fi amânată, iar Executivul se va reuni săptămâna viitoare, când se va discuta bugetul de stat, deoarece majoritatea miniştrilor sunt plecaţi din Bucureşti, afirmă ministrul Adrian Iorgulescu.

21 afișări
Imaginea articolului Iorgulescu: Şedinţa de guvern pe salarii va fi amânată

Iorgulescu: Şedinţa de guvern pe salarii va fi amânată

"Şedinţa de guvern s-a amânat, deoarece majoritatea miniştrilor sunt plecaţi în teritoriu, având programate diferite activităţi. Executivul oricum urmează să se reunească marţi în şedinţă pentru bugetul pe 2009", a declarat, vineri seara, agenţiei MEDIAFAX ministrul Iorgulescu.

Guvernul a anunţat anterior că se va reuni sâmbătă dimineaţa în şedinţă extraordinară, pentru a discuta despre implicaţiile deciziei preşedintelui Traian Băsescu de promulgare a legii privind majorarea cu 50% a salariilor profesorilor.

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, vineri, că a promulgat legea de mărire cu 50% a salariilor din educaţie, de la 1 octombrie.

Şeful statului a spus că legea respectă criteriile de constituţionalitate şi consideră oportună promulgarea acesteia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici