Ivan, despre Iohannis: Sunt dezamăgit că se bucură de ruperea USL. Mi se pare puţin neserios

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a declarat, vineri, la Sibiu, că are o părere bună despre Klaus Iohannis "ca primar", însă este dezamăgit de faptul că edilul liberal a declarat că nu regretă ruperea USL, catalogându-l drept "puţin neserios".

284 afișări
Imaginea articolului Ivan, despre Iohannis: Sunt dezamăgit că se bucură de ruperea USL. Mi se pare puţin neserios

Catalin Ivan (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, la Sibiu, ce părere are acum despre Klaus Iohannis, pe care-l aprecia în momentul în care a fost propus pentru funcţia de ministru de Interne şi a spus că are "o părere bună" despre acesta "ca primar".

"Aveam şi am o părere foarte bună despre Iohannis ca primar al Sibiului. Este evident ce a făcut pentru Sibiu şi este evident că are susţinerea sibienilor. Ca primar tot respectul îl am pentru domnul Iohannis. Ar fi fost un câştig pentru Guvernul USL prezenţa sa în guvern", a răspuns Ivan.

Acesta a precizat însă că este dezamăgit de afirmaţiile lui Iohannis potrivit cărora nu regretă ruperea USL.

"Sunt dezamăgit când îl aud că se bucură de ruperea USL. Să te bucuri de ruperea unui proiect care a avut susţinerea atâtor milioane de români, mi se pare puţin neserios, ca să fiu elegant. N-ai cum să te bucuri când un asemenea proiect eşueză din motive pe care noi, PSD, nici acum nu le ştim", a mai spus Ivan.

Acesta a precizat, de asemenea, că nu înţelege cum Crin Antonescu "a reuşit să facă o schimbare radicală, practic, 180 de grade".

"Nu ştiu cum a reuşit Crin Antonescu să facă o schimbare atât de radicală, practic 180 de grade. Până acum două-trei luni aprecia PSD şi spunea că este serios, acum suntem principalul adversar politic", a mai spus Ivan.

Acesta a afirmat că PSD nu va critica nicoodată PNL, pe care-l consideră "un partener serios" cu care PSD "a reuşit multe lucruri".

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, declara recent că, personal, nu regretă ruperea USL, el afirmând că Uniunea nu a funcţionat bine şi că preşedintele PNL, Crin Antonescu, are mai multe şanse la Preşedinţie în aceste condiţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici