Kelemen: În coaliţie s-a prezentat o situaţie despre Bac. S-a apreciat disciplina, n-au fost reproşuri

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, pentru MEDIAFAX, că în şedinţa de luni a coaliţiei ministrul Daniel Funeriu a prezentat o situaţie privind bacalaureatul, iar membrii coaliţiei au apreciat faptul că a existat o disciplină şi nu a fost formulat niciun reproş.

309 afișări
Imaginea articolului Kelemen: În coaliţie s-a prezentat o situaţie despre Bac. S-a apreciat disciplina, n-au fost reproşuri

Kelemen: În coaliţie s-a prezentat o situaţie despre Bac. S-a apreciat disciplina, n-au fost reproşuri (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Noi, despre acest subiect (supravegherea video a examenului de bacalaureat - n.r.) am discutat doar atât: că a fost bine că a existat o disciplină şi trebuie menţinută o astfel de disciplină, fiindcă altfel nu se poate", a precizat preşedintele UDMR.

Kelemen Hunor a adăugat că a fost o discuţie în ceea ce priveşte bacalaureatul şi ce se schimbă până anul viitor, conform Legii învăţământului, dar "nimeni nu a făcut niciun reproş nici lui Daniel Funeriu, nici altcuiva".

El a subliniat că până în prezent nu există o statistică foarte clară, dar că aceasta va fi disponibilă în scurt timp.

"Se vede foarte clar că în liceele tehnologice au fost probleme mai mari, acolo unde există un certificat, dincolo de bacalaureat. (...) Mai mulţi acolo au picat", a menţionat liderul Uniunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici