Kelemen: Neacceptarea traseismului politic trebuie să se regăsească în acordul coaliţiei

  • Neacceptarea traseismului politic trebuie să se regăsească în acordul coaliţiei
  • Kelemen Hunor: „Această boală cronică şi gravă a politicii româneşti trebuie cumva tratată”.
501 afișări
Imaginea articolului Kelemen: Neacceptarea traseismului politic trebuie să se regăsească în acordul coaliţiei

Kelemen: Neacceptarea traseismului politic trebuie să se regăsească în acordul coaliţiei

Întrebat luni, într-o conferinţă de presă, dacă în acordul viitoarei coaliţii de guvernare rămâne condiţia neacceptării traseismului politic, acceptat de cele trei formaţiuni la negocierile din weekend, preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a răspuns: „Da, trebuie să rămână. Această boală cronică şi gravă a politicii româneşti trebuie cumva tratată”.

Kelemen a afirmat că, dacă traseismul nu se poate interzice prin lege, se poate amenda Constituţia.

„Să nu primim în partid oameni care migrează din alte partide. Credem că această propunere trebuie să se regăsească şi în acordul de coaliţie. Am înţeles că propunerea noastră este susţinută şi de USR şi de PNL, dar nu am semnat încă nimic”.

Întrebat, de asemenea, despre eventualitatea unui guvern minoritar, Kelemen a afirmat că i se pare o „aventură inutilă şi iresponsabilă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
kelemen,
traseism,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici