Klaus Iohannis a plecat într-o "deplasare privată" de opt zile în Germania. Este a patra vacanţă a preşedintelui în mai puţin de doi ani de când a fost ales şef al statului

Preşedintele Klaus Iohannis a plecat miercuri, cu o cursă de linie, într-o "deplasare privată" în Germania, ţară în care va rămâne până pe data de 25 august.

1463 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis a plecat într-o "deplasare privată" de opt zile în Germania. Este a patra vacanţă a preşedintelui în mai puţin de doi ani de când a fost ales şef al statului

Klaus Iohannis a plecat într-o "deplasare privată" de opt zile în Germania

"Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, efectuează, în perioada 17 – 25 august a.c., o deplasare privată şi a plecat în cursul zilei de astăzi, din Bucureşti, cu o cursă de linie, în Republica Federală Germania", se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale remis MEDIAFAX.

Este a patra vacanţă a preşedintelui Iohannis în mai puţin de doi ani de când a fost ales şef al statului. Primul concediu, în aprilie 2015, şi l-a petrecut în insulele Madeira din Portugalia. Administraţia Prezidenţială a anunţat atunci "vacanţa privată" abia după ce informaţia că soţii Iohannis sunt în Madeira a apărut în presa portugheză.

O a doua vacanţă a preşedintelui Iohannis a fost cea din august 2015. A durat aproximativ două săptămâni, iar Klaus Iohannis a fost la vila de protocol de la Neptun şi la Sibiu.

Cea de-a treia vacanţă petrecută de Klaus Iohannis ca preşedinte al României a fost luată la finalul lui 2015 şi s-a prelungit până în ianuarie 2016. Klaus şi Carmen Iohannis şi-au petrecut sărbătorile de iarnă la Miami.

Klaus Iohannis şi-a petrecut şi o parte a lunii decembrie 2014 în Florida. Astfel, după câştigarea alegerilor prezidenţiale şi după ce şi-a dat demisia de la Primăria Sibiu, dar înainte de depunerea jurământului ca preşedinte al României, Iohannis a petrecut o săptămână în Palm Beach. Şeful statului şi soţia au fost în vizită la o familie de prieteni români, cărora preşedintele le-a botezat copilul. Este vorba de omul de afaceri sibian Marius Vecerdea, care este finul şi antrenorul de tenis al lui Klaus Iohannis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici