Klaus Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din funcţie a noului ministru de Externe

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind eliberarea din funcţia de consilier prezidenţial a Luminiţei Teodora Odobescu. Aceasta devine ministru de Externe.

1247 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din funcţie a noului ministru de Externe

presidency.ro/CONAF - Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat joi, decretul privind eliberarea Luminiţei-Teodora Odobescu din funcţia de consilier prezidenţial.

Luminiţa Odobescu devine ministru de Externe.

Noul ministru îl înlocuieşte în funcţie, după rotativa guvernamentală, pe Bogdan Aurescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici