Noul premier, dezvăluiri din viaţa privată: nu am furat niciodată, nu am făcut nimic rău

Marcel Ciolacu, noul premier al României, a făcut o serie de dezvăluiri despre viaţa sa privată. Nu am furat niciodată, nu am fost chemat niciodată la DNA, a spus Ciolacu.

359 afișări
Imaginea articolului Noul premier, dezvăluiri din viaţa privată: nu am furat niciodată, nu am făcut nimic rău

MEDIAFAX FOTO

Dezvăluirile au fost făcute la finalul şedinţei din Parlament în care Guvernul Ciolacu a primit votul de învestitură. În timpul şedinţei, reprezentanţii opoziţiei au lansat o serie de acuzaţii legate de trecutul noului premier.

„Nu am furat niciodată. Nu am fost chemat niciodată la DNA, nu am făcut nimic rău să-mi fie ruşine mie sau familiei mele”, a răspuns Marcel Ciolacu.

Ciolacu a mai povestit că a condus maşini second-hand din Germania şi a explicat de ce a terminat studiile superioare la mulţi ani după încheierea liceului. De asemenea, noul premier a dezvăluit că, după stagiul militar, a intrat în afaceri şi şi-a întemeiat o familie.

„Am cumpărat un apartament cu două camere... mi-am închis balconul”, le-a spus Ciolacu jurnaliştilor.

Miniştrii Guvernului Marcel Ciolacu vor depune jurământul joi, de la ora 17:00, la Palatul Cotroceni.

Guvernul PSD-PNL a primit joi votul de învestitură în Parlament. 290 parlamentari au votat pentru şi 95 au votat împotrivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici