Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu prilejul sărbătorii Roş Haşana - Anul Nou Evreiesc 2019

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, duminică, un mesaj cu ocazia sărbătorii Roş Haşana – Anul Nou Evreiesc 2019, informează Administraţia Prezidenţială, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

722 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu prilejul sărbătorii Roş Haşana - Anul Nou Evreiesc 2019

Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu prilejul sărbătorii Roş Haşana - Anul Nou Evreiesc 2019

Mesajul a fost prezentat de către Sergiu Nistor, consilier prezidenţial pe departamentul Cultură, Culte şi Centenar, la Templul Coral din Bucureşti.

„În aceste clipe de întâmpinare a Noului An Evreiesc, Roş Haşana 2019, îmi face o deosebită plăcere să adresez conducerii Federaţiei Comunităţilor Evreieşti şi membrilor Comunităţilor Evreieşti din România sincere felicitări, însoţite de gândurile mele cele mai bune. Tradiţia spirituală iudaică acordă un loc deosebit acestei sărbători. Ea îi aduce pe evreii de pretutindeni împreună în Templul sfânt al lui Dumnezeu, în spiritul reînnoirii, al solidarităţii şi al recunoştinţei”, conform sursei citate.

„Fie ca aceste zile de celebrare şi de bilanţ să vă aducă bucurie deplină în familie, să vă inspire în noile proiecte pentru comunitatea dumneavoastră şi să ne deschidă, la nivelul întregii societăţi, noi perspective de a lucra împreună pentru înfăptuirea binelui comun. «Shaná Tová»!”, a mai transmis şeful statului, potrivit sursei menţionate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici