Klaus Iohannis: Am votat pentru un Sibiu prosper. Sper să fie pentru Forumul German şi pentru mine o reuşită

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, candidat pentru un nou mandat, a declarat, duminică, la ieşirea de la urne, că a votat pentru "un Sibiu prosper".

236 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis: Am votat pentru un Sibiu prosper. Sper să fie pentru Forumul German şi pentru mine o reuşită

Klaus Iohannis: Am votat pentru un Sibiu prosper. Sper să fie pentru Forumul German şi pentru mine o reuşită (Imagine: Sebastian Marcovici/Mediafax Foto)

Primarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis, care candidează din partea FDGR pentru un nou mandat, a mers la secţia de votare alături de soţia sa, spunând că a votat pentru "un Sibiu prosper".

"Am votat pentru un Sibiu prosper şi, foarte concret, e evident pentru cine am votat şi pentru ce. Sper să fie pentru Forumul German şi pentru mine o reuşită. Mai multe vom şti deseară (duminică seara -n.r.), dar eu cred că lumea merge la vot şi este bine", a spus Iohannis.

Întrebat dacă este important ca sibienii să meargă la vot, Iohannis a răspuns că prezenţa masivă la alegeri dă garanţia că rezultatul va reflecta voinţa cetăţenilor.

"Prezenţa la vot este foarte imporantă. Am mai spus-o şi cred că este bine să o mai spun, o prezenţă masivă la vot ne dă garanţia că rezultatul votului chiar reprezintă voinţa sibienilor", a spus el.

În Sibiu, sunt aşteptate la urne 375.833 de persoane, fiind amenajate 366 de secţii de votare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici