Klaus Iohannis: Ar fi de dorit să se ajungă la alegeri anticipate. Sunt o soluţie bună/ Când va fi luată o decizie

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că alegerile anticipate sunt "o soluţie bună", dar a adăugat că este prea devreme să se exprime asupra unui termen în acest sens. ”Voi relua discuţiile mele cu liderii politici şi la final voi concluziona în ce măsură se pot realiza”, a mai spus el.

672 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis: Ar fi de dorit să se ajungă la alegeri anticipate. Sunt o soluţie bună/ Când va fi luată o decizie

Iohannis, despre anticipate: O soluţie bună, însă e prea devreme să ne exprimăm asupra unui termen

”Alegerile anticipate sunt o soluţie bună şi ar fi de dorit să se ajungă la alegerile anticipate. Însă acum este încă prea devreme ca să ne exprimăm asupra unui termen. Au loc reaşezări şi în partidele politice, trebuie să avem un pic de răbdare până când lucrurile se reaşează. Voi relua discuţiile mele cu liderii politici şi la final voi concluziona în ce măsură se pot realiza sau se pot realiza repede alegerile anticipate”, a declarat Klaus Iohannis.

USR pledează pentru organizarea alegerilor anticipate, în timp ce PMP susţine că declanşarea acestora ”ar adânci criza politică şi ar fi abandonate o parte din proiecte care în acest an de zile pot fi avansate”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici