Klaus Iohannis l-a decorat, joi, pe Donald Tusk, fostul preşedinte al Consiliului European

Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru decorarea fostului preşedinte al Consiliului European Donald Tusk cu Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Mare Cruce, informează Administraţia Prezidenţială.

152 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis l-a decorat, joi, pe Donald Tusk, fostul preşedinte al Consiliului European

Klaus Iohannis l-a decorat, joi, pe Donald Tusk

Decorarea a fost făcută în semn de apreciere pentru contribuţia excepţională avută la exercitarea cu succes de către România, a Preşedinţiei rotative a Consiliului Uniunii Europene.

Şeful statului a mai semant decretul de decorării cu Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Mare Ofiţer Jeppe Tranholm-Mikkelsen, secretar general al Consiliului Uniunii Europene. Preşedintele Iohannis l-a decorat cu Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Comandor Klaus Welle, secretar general al Parlamentului European.

De asemenea, în semn de înaltă apreciere pentru contribuţia importantă avută la exercitarea cu succes, de către România, a Preşedinţiei rotative a Consiliului Uniunii Europene, preşedintele Klaus Iohannis a conferit:

„Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Comandor domnului Jean-Pierre (Jim) Cloos, Director General Adjunct al Secretariatului General al Consiliului Uniunii Europene; doamnei Christine Roger, Director General pentru Justiţie şi Afaceri Interne, Secretariatul General al Consiliului Uniunii Europene, şi domnului Piotr Serafin, director de cabinet al Preşedintelui Consiliului European; Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Cavaler doamnei Oana Duţescu, Consilier Antici, Secretariatul General al Consiliului Uniunii Europene, şi doamnei Katrin Eitel, Consilier Mertens, Secretariatul General al Consiliului Uniunii Europene”, conform sursei citate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici