Klaus Iohannis participă la şedinţa Biroului Executiv PNL. Anunţul făcut de preşedinte

Preşedintele Klaus Iohannis participă, la ora transmiterii acestei ştiri, la şedinţa Biroului Executiv al PNL. Şeful statului a declarat că vrea să tragă o concluzie după campania electorală pe care a desfăşurat-o împreună cu liberalii pentru alegerile prezidenţiale.

270 afișări

„Am făcut o campanie electorală împreună, şi încă una de succes. Vrem să tragem câteva concluzii. AScum discutăm despre ce a fost în campanie, câteva concluzii. Nu cred că astăzi discutăm despre aspecte guvernamentale, cel puţin nu în prezenţa mea. Asta rămâne pentru zilele următoare. Eu am mesaje pentru PNL în toate domeniile, dar le voi doză în aşa fel încât să ajungă potrivit. Deci astăzi doar despre ce a fost în campania electorală”, a spus Klaus Iohannis, înainte de a intra la grupul PNL.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
iohannis,
pnl,
campanie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici