La congresul PPE vin 11 şefi de state şi de guverne din UE, Ursula von der Leyen şi Roberta Metsola

11 şefi de state şi de guverne din Uniunea Europeană, împreună cu preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, şi preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, au confirmat prezenţa la Congresul Partidului Popular European din 6 – 7 martie de la Bucureşti, anunţă Siegfried Mureşan.

206 afișări
Imaginea articolului La congresul PPE vin 11 şefi de state şi de guverne din UE, Ursula von der Leyen şi Roberta Metsola

La congresul PPE vin 11 şefi de state şi de guverne din UE, Ursula von der Leyen şi Roberta Metsola

„Avem confirmată lista liderilor europeni care vin săptămâna aceasta la Congresul PPE de la Bucureşti. 11 şefi de state şi de guverne din Uniunea Europeană, împreună cu preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, şi preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, au confirmat prezenţa la Congresul Partidului Popular European din 6 – 7 martie de la Bucureşti”, scrie pe Facebook europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan.

El prezintă lista completă a şefilor de state şi de guverne şi ai liderilor UE care vor lua cuvântul la congres, printre care Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, Preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, Preşedintele Grupului PPE din Parlamentul European, Manfred Weber, preşedintele României, Klaus Iohannis şi cancelarul Austriei, Karl Nehamer.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici