Lăzăroiu: Liderii slabi recurg la excluderi, cei puternici ştiu să îşi ţină oamenii aproape

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu scrie, pe Facebook, că PNL şi PDL se transformă din organizaţii politice democratice în plutoane de execuţie, adăugând că, în general, liderii slabi recurg la excluderi, iar cei puternici ştiu să îşi ţină oamenii aproape.

198 afișări
Imaginea articolului Lăzăroiu: Liderii slabi recurg la excluderi, cei puternici ştiu să îşi ţină oamenii aproape

Lăzăroiu: Liderii slabi recurg la excluderi, cei puternici ştiu să îşi ţină oamenii aproape (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

"PNL şi PDL se transformă din organizaţii politice democratice în plutoane de execuţie", scrie Lăzăroiu.

El adaugă că în general liderii slabi recurg la excluderi, iar liderii puternici ştiu să îşi ţină oamenii aproape, mai ales pe cei valoroşi.

"În ce îl priveşte pe Funeriu, el a stat de multe ori cu securea deasupra capului când era ministru. Şi securea era în mâna unor oameni din PDL. Noroc ca îl susţinea Emil Boc. Nu vreau să-mi amintesc de unii şefi democrat-liberali care au sărit în sus după episodul «camere la bac»", mai scrie Lăzăroiu.

Vicepreşedintele PDL Alin Popoviciu a declarat, marţi, că va propune în şedinţa de luni a BPN excluderea lui Cristian Preda, Teodor Baconschi, Teodor Paleologu şi Daniel Funeriu pe motiv că nu vede de ce trebuie ţinuţi în partid oameni care atacă în fiecare zi PDL.

"Voi propune, în şedinţa de luni a BPN, excluderea lui Cristian Preda, Teodor Baconschi, Theodor Paleologu şi Daniel Funeriu. Nu văd de ce să ţinem în partid pe cei care critică partidul în fiecare zi. Sunt membri noi, nu sunt oameni care au muncit ani de zile pentru partid şi nu au primit nimic. Sunt parlamentari, foşti miniştri, cărora partidul le-a întins o mână şi acum îl critică", a precizat, pentru MEDIAFAX, Popoviciu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici