Lăzăroiu: Reorganizarea se va face până la localele din 2012

Refuzul UDMR de a accepta "varianta 8+2" de reorganizare administrativă nu echivalează cu abandonarea subiectului pentru Sebastian Lăzăroiu, fostul consilier prezidenţial, acum ministru al muncii, fiind convins că noua hartă a României va fi gata până la alegerile locale de anul viitor.

344 afișări
Imaginea articolului Lăzăroiu: Reorganizarea se va face până la localele din 2012

Lăzăroiu: Reorganizarea se va face până la localele din 2012 (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

"Eu cred că se va face până la localele din 2012. (...) Se face oricum. Se poate începe cu a doua componentă, cu cea a descentralizării. Nimeni nu s-a opus descentralizării. UDMR spune asta din 1990: vrem autonomie locală, vrem autoritate la primării. UDMR e campionul descentralizării. Ei au fost înjuraţi de toţi românii că vor descentralizare, pentru că s-a pus problema emoţional, s-a vorbit de Ţinutul Secuiesc", a declarat Lăzăroiu, la Realitatea Tv.

Citeşte mai multe despre afirmaţiile lui Sebastian Lăzăroiu despre reorganizare pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici