Lia Olguţa Vasilescu, despre Cozmin Guşă în PSD: Îmi e greu să stau în partid cu un om care a dat cu sete în PSD

Lia Olguţa Vasilescu a afirmat, luni, că e surprinsă de reintrarea lui Cozmin Guşă în PSD şi că îi e greu să fie coleg cu acesta, după ce a atacat cu sete partidul pentru a câştiga alegerile europarlamentare.

4646 afișări
Imaginea articolului Lia Olguţa Vasilescu, despre Cozmin Guşă în PSD: Îmi e greu să stau în partid cu un om care a dat cu sete în PSD

Lia Olguţa Vasilescu, despre Guşă în PSD: Îmi e greu să stau în partid cu un om care a dat cu sete în PSD

„Îmi e greu să stau în partid cu un om care a dat cu sete în partid să ajungă la acel scor la europarlamentare. Şi eu am fost suprinsă. Probabil a fost decizia primarului de la sector 1 şi a domnului Stănescu”, a spus Lia Olguţa Vasilescu, la Antena 3.

Cozmin Guşă, acţionar al postului Realitatea TV, s-a reînscris în partid, potrivit unui anunţ făcut pe Facebook de primarul sectorului 1 al Capitalei, Dan Tudorache. Guşă a ocupat funcţia de secretar general între 2001 şi 2003, în timpul guvernării Adrian Năstase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici