Lia Olguţa Vasilescu: Şi eu şi Mircea Drăghici suntem programaţi mâine la 14.00 la notar

Lia Olguţa Vasilescu, respinsă din nou de preşedintele Klaus Iohannis pentru portofoliul de la Dezvoltare, a precizat că existenţa cazierului judiciar în cazul său a fost certificată prin semnătura premierului, precizând că vineri la 14.00 va merge alături de Mircea Drăghici la notar.

7737 afișări
Imaginea articolului Lia Olguţa Vasilescu: Şi eu şi Mircea Drăghici suntem programaţi mâine la 14.00 la notar

Lia Olguţa Vasilescu: Şi eu şi Mircea Drăghici suntem programaţi mâine la 14.00 la notar

"Am fost în trei guverne şi de trei ori am avut decret semnat de preşedintele Klaus Iohannis. Nu ştiu de ce plătim atâtea servicii pe care le are domnul preşedinte în subordine, bănuiesc că ar fi aflat. Eu i-am transmis cartea de identitate. Sunt cetăţean român, cu domiciliul în Craiova şi de asemenea am scos şi certificatul de cazier judiciar pe care l-am transmis Guvernului încă de acum o săptămână, nu s-a pus la dosarul transmis preşedintelui Klaus Iohannis, dar s-a certificat prin semnătura premierului că acesta există, se pare că nu o crede pe doamna prim-ministru că există", a declarat Lia Olguţa Vasilescu, la România Tv.

Fostul ministru al Muncii a anunţat că vineri se va prezenta la notar.

"Am înţeles că îmi cere dovada că nu sunt incompatibilă. S-a transmis deja CV-ul meu, de fiecare dată se fac aceste verificări, eu am transmis CV-ul din care reieşea că nu am nicio incompatibilitate, sub semnătură, deci nu aşa cum spune preşedintele şi mâine (vineri -n.r.) o să îi facem şi prin notar că dacă aşa se cere mai nou.. Şi eu şi Mircea Drăghici suntem programaţi mâine (vineri -n.r.) la 2 la notar", a completat Lia Olguţa Vasilescu.

Preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis, joi, premierului Viorica Dăncilă o scrisoare în care explică de ce a refuzat numirile, precizând că documentaţia care însoţeşte propunerile de numire a Olguţei Vasilescu şi Mircea Drăghici la Dezvoltare şi Transporturi este incompletă. Şeful statului susţine că documentaţia e incompletă, certificatul de cazier judiciar fiind singurul document care atestă situaţia judiciară a unei persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici