Lia Savonea, după discuţia cu membrii MCV: Am prezentat opinii necesare independenţei justiţiei,vă asigur

Preşedintele CSM, Lia Savonea, a spus că a prezentat, în cadrul discuţiei cu delegaţia MCV, opiniile Consiliului necesare consolidării independenţei justiţiei şi nu a exprimat opinia proprie în privinţa Secţiei de anchetarea magistraţilor.

144 afișări
Imaginea articolului Lia Savonea, după discuţia cu membrii MCV: Am prezentat opinii necesare independenţei justiţiei,vă asigur

Lia Savonea, după discuţia cu membrii MCV: Am prezentat opinii necesare independenţei justiţiei,vă asigur

„Am prezentat acele opinii ale Consiliului necesare consolidării independenţei justiţiei, vă asigur. Nu am prezentat opinia proprie (în privinţa Secţiei de anchetare a magistraţilor -n.r.)”, a declarat preşedintele CSM, Lia Savonea, după întâlnirea cu delegaţia MCV, la sediul reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Delegaţia MCV a avut, marţi dimineaţă, o întâlnire şi cu ministrul Justiţiei, Ana Birchall.

Delegaţia efectuează o vizită în România pentru a evalua situaţia justiţiei din ţara noastră.

Taguri:
csm,
savonea,
mcv

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici