Liberalii nu au reuşit să finalizeze lista candidaţilor pentru alegerile locale

Conducerea PNL a validat, miercuri seară, o serie de candidaţi pentru primăriile reşedinţelor de judeţ şi pentru şefia consiliilor judeţene, însă a prelungit până luni termenul de stabilire a altor candidaţi, precum cel pentru Primăria Cluj-Napoca sau pentru sectoarele 2, 3, 4 şi 5 din Bucureşti.

19 afișări
Imaginea articolului Liberalii nu au reuşit să finalizeze lista candidaţilor pentru alegerile locale

Liberalii nu au reuşit să finalizeze lista candidaţilor pentru alegerile locale

"În şedinţa BPC de azi (miercuri-n.r.) au fost aprobate următoarele candidaturi: la municipiul Bistriţa deputatul Ioan Turc, la Buzău, pentru preşedenţia CJ, Ion Mateescu, la CJ Galaţi secretarul de stat Victor Dobre, pentru judeţul Hargita - Tiberiu Pănescu pentru Primăria Miercurea Ciuc şi Sorin Truţă pentru CJ. Pentru Sibiu s-a decis, la propunerea organizaţiei, ca la Primăria Sibiului PNL să nu depună candidatură, ci să sprijine realegerea actualului primar Klaus Johannis", a declarat responsabilul PNL în materie de comunicare în campania electorală, vicepreşedintele Teodor Meleşcanu.

Liderul liberal a anunţat că, "în ceea ce priveşte Bucureştiul, s-a convenit să se mai dea un termen de definitivare până luni, la fel ca şi celelalte zone unde încă nu au fost conveniţi candidaţii".

El a anunţat că actualul primar al Sectorului 4, Adrian Inimăroiu, a venit la sediul PNL înainte de şedinţa BPC şi şi-a anunţat dorinţa de a candida din nou din partea PNL la Primăria sectorului.

"Adrian Inimăroiu şi-a manifestat dorinţa de a candida la Primăria Sectorului 4 din partea PNL. A avut loc o discuţie. E una din explicaţiile pentru amânarea pe luni a deciziilor privind candidaţii la Bucureşti", a spus Meleşcanu.

Întrebat dacă Inimăroiu are vreo şansă sau a fost respins, Meleşcanu a răspunsă că "orice om are o şansă".

Totodată, liderul PNL a negat că ar exista controverse în privinţa stabilirii listei finale a candidaţilor pentru alegerile locale.

"Noi am discutat propunerile organizaţiilor. În unele cazuri am covenit că ar putea exista şi alţi candidaţi cu un potenţial mai mare, dar înainte de a decide şi a anunţa oficial trebuie discutat şi cu ei", a conchis Meleşcanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici