Liberalul Florin Roman nu e de acord cu social democraţii: Nu va exista nici un impozit progresiv

„Nu va exista nici un impozit progresiv, aşa cum susţin liderii social-democraţi”, susţine deputatul PNL de Alba, Florin Roman: „Cota unică este linia roşie peste care nu se trece cu PNL în guvern”.

453 afișări
Imaginea articolului Liberalul Florin Roman nu e de acord cu social democraţii: Nu va exista nici un impozit progresiv

Florin Roman

„Nu va exista nici un impozit progresiv, aşa cum susţin liderii social-democraţi! Vom apăra cota unica, pentru ca trebuie sa încurajam munca. Poate ca social-democraţii ar putea începe cu scăderea cheltuielilor pentru acei asistaţi sociali, care sunt apţi de munca şi nu vor sa muncească! Cota unică este linia roşie peste care nu se trece cu PNL în guvern!”, a scris Florin Roman pe Facebook.

Conform deputatului liberal, impozitarea cu 1% din cifra de afaceri pentru marile companii loveşte în principal în companiile cu capital românesc: „Asta nu este patriotism economic, este protejarea companiilor străine”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
florin roman,
impozit,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici