Lider PMP, atac la Ecaterina Andronescu: Acest om fără ruşine pozează în Alba ca Zăpada

Liderul PMP, Eugen Tomac, a declarat, luni, că Ecaterina Andronescu, deşi critica în urmă cu trei luni conducerea PSD, a acceptat să fie ministru, demonstrând că este un ”om fără ruşine care pozează în Alba ca Zăpada”.

2090 afișări
Imaginea articolului Lider PMP, atac la Ecaterina Andronescu: Acest om fără ruşine pozează în Alba ca Zăpada

Eugen Tomac, atac la Ecaterina Andronescu: Acest om fără ruşine pozează în Alba ca Zăpada

”În urmă cu trei luni, Ecaterina Andronescu declara următoarele: <Să guvernăm ţara.Dar, pentru a atinge acest obiectiv, noi cei din PSD trebuie să facem urgent două lucruri:

1. Să venim în cel mai scurt timp cu un Prim-ministru şi un guvern PSD de super profesionişti şi să guvernăm ţara, iar partidul are suficienţi specialişti pentru un asemenea guvern.

2. Pentru binele României şi pentru binele PSD-ului, preşedintele partidului trebuie să facă un pas în spate, să dea dovadă de responsabilitate şi maturitate şi să facă un act de mare curaj şi demnitate politică şi să se retragă din fruntea partidului. Motivele sunt suficiente.> Azi, acest om fără pic de ruşine este ministrul lui Dăncilă şi pozează în Alba ca Zăpada!”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul pentru numirea Ecaterinei Andronescu la Ministerul Educaţiei, în contextul în care în acea zi a expirat termenul de interimat la minister al Rovanei Plumb.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici