Lider PSD, despre Iohannis: Seamănă tot mai mult cu împăratul Bokassa, care le ştia pe toate

Preşedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, consideră că declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis făcute de Ziua Holocaustului sunt halucinante, susţinând că discursul seamănă tot mai mult cu al împăratului Bokassa, care le ştia pe toate, nu cu un lider european,transmite corespondentul MEDIAFAX.

389 afișări
Imaginea articolului Lider PSD, despre Iohannis: Seamănă tot mai mult cu împăratul Bokassa, care le ştia pe toate

Lider PSD, despre Iohannis: Seamănă tot mai mult cu împăratul Bokassa, care le ştia pe toate

Horia Nasra a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că o comparaţie dintre regimul nazist şi democraţia parlamentară din România, făcută de Klaus Iohannis, denotă „lipsa de cultură generală” a preşedintelui.

„Declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis făcute în contextul Zilei Holocaustului sunt halucinante şi nepotrivite pentru un şef de stat din Uniunea Europeană. Comparaţia dintre regimul nazist şi democraţia parlamentară din România denotă lipsa de cultură generală a preşedintelui şi îl face ridicol. Iohannis seamănă tot mai mult cu Bokassa şi nicidecum cu vreun lider politic european. Doar <<împăratul>> Bokassa le ştia pe toate, jignea pe oricine şi era deţinătorul adevărului absolut”, a spus Nasra.

Jean-Bedel Bokassa a fost preşedinte al Republicii Centrafricane care, ulterior, s-a autoproclamat împărat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici