Lider USR PLUS despre problemele din Coaliţie: E un dans în trei

Modul de funcţionare al Coaliţiei de guvernare este „un dans în trei” şi pe măsură ce lucrurile avansează este normal că nu toţi din partide sunt 100% de acord, a spus Ionuţ Moşteanu, liderul deputaţilor USR PLUS, despre informaţiile privind nemulţumirile lui Florin Cîţu.

196 afișări
Imaginea articolului Lider USR PLUS despre problemele din Coaliţie: E un dans în trei

Lider USR PLUS despre problemele din Coaliţie: E un dans în trei

„Micile necăjeli” din coaliţia de guvernare pot fi rezolvate printr-un telefon sau o discuţie, declară la RFI liderul deputaţilor USR PLUS, Ionuţ Moşteanu, care comentează informaţiile pe surse potrivit cărora premierul Florin Cîţu s-ar fi arătat nemulţumit în ultima şedinţă a conducerii PNL de unii miniştri ai USR PLUS.

„Am făcut paşi solizi în fiecare zi, de când am stabilit că mergem împreună în această guvernare, astfel încât să lucrăm la toate mecanismele de funcţionare ale coaliţiei. Bineînţeles, e un dans în trei şi pe măsură ce vom merge înainte cu treaba şi cu munca, vor mai fi momente în care nu vom fi toţi 100% de acord, fiecare cu fiecare, însă important este să lucrăm bine împreună şi să ducem planul de guvernare la capăt şi asta vom face, indiferent că vor mai fi supărări mai mici, mai mari, indiferent cât ne va ataca Opoziţia”, spune Ionuţ Moşeanu, care nu confirmă existenţa unor tensiuni în coaliţie, între PNL şi USR PLUS.

Întrebat dacă premierul Florin Cîţu are motive să fie nemulţumit de miniştrii USR PLUS, deputatul a răspuns: „Nu văd nici un motiv, colegii mei lucrează la turaţie maximă, acum îşi definitivează practic cabinetele, au mai fost schimbări în câteva ministere şi colegii sunt dedicaţi, dacă vreţi, 24 din 24, şapte zile din şapte, acestei guvernări, nu văd nici un motiv de nemulţumire. Cu siguranţă că micile necăjeli, să spun aşa, pot fi rezolvate printr-un telefon sau printr-o discuţie”.​

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
moşteanu,
usr,
coaliţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici