Liderii coaliţiei, întâlnire cu Viorica Dăncilă şi Eugen Teodorovici pe BUGET. Discuţiile de la Parlament s-au încheiat după aproape cinci ore

Şedinţa liderilor coaliţiei PSD-ALDE care a avut loc luni, în biroul lui Liviu Dragnea de la Camera Deputaţilor, la care au participat Viorica Dăncilă, Eugen Teodorovici, Marius Budăi, Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Chiţoiu s-a încheiat luni seară, după discuţii de aproape patru ore.

1233 afișări
Imaginea articolului Liderii coaliţiei, întâlnire cu Viorica Dăncilă şi Eugen Teodorovici pe BUGET. Discuţiile de la Parlament s-au încheiat după aproape cinci ore

Dăncilă şi Teodorovici, discuţii cu Dragnea, în biroul acestuia de la Camera Deputaţilor

La finalul întâlnirii niciunul dintre aceştia nu a făcut declaraţii de presă.

Viorica Dăncilă şi Eugen Teodorovici au discutat, luni după-amiază, peste patru ore, cu Liviu Dragnea în biroul acestuia de la Camera Deputaţilor, în contextul în care ministrul Finanţelor a anunţat că marţi, bugetul pentru 2019 va fi adoptat într-o şedinţă de marţi a Guvernului.

Pe parcursul întrevederii, la întâlnire au participat şi liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu şi secretarul general al ALDE Daniel Chiţoiu.

Liviu Dragnea a spus, duminică seară, după discuţiile despre buget în Comitetul Executiv al PSD, că intenţionează ca o sumă importantă din fondurile serviciilor secrete să ajungă la Sănătate, pentru programele destinate copiilor, precum alocarea de vitamina D sau schemele pentru diabetici.

Guvernul ar putea amâna şedinţa de marţi, în care ar trebui adoptat bugetul, pentru ziua de vineri, au spus surse politice, pentru MEDIAFAX.

Primarii municipiilor din ţară s-au declarat nemulţumiţi de alocarea bugetară. Edilii, reuniţi în Asociaţia Municipiilor din România (AMR), condusă de Robert Negoiţă, edilul Sectorului 3, au discutat cu premierul Viorica Dăncilă la Palatul Victoria, înaintea şedinţei de Guvern de miercurea trecută.

Primarii au cerut ministrului Finanţelor Eugen Teodorovici alocarea unui procent de 30% din bugetul naţional către administraţia locală, în condiţiile în care în prezent susţin că primesc mai puţin de 20%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici