Liderii filialelor Dolj ale PSD, PC şi UNPR au semnat protocolul de înfiinţare a USD

Liderii filialelor Dolj ale PSD, PC şi UNPR, Claudiu Manda, Iulian Bucur şi Gheorghe Bică au semnat, duminică, protocolul de înfiinţare a Uniunii Social Democrate (USD), ei spunând că miza este ca filiala să obţină la alegerile europarlamentare cel mai bun scor electoral din ţară.

169 afișări
Imaginea articolului Liderii filialelor Dolj ale PSD, PC şi UNPR au semnat protocolul de înfiinţare a USD

Liderii filialelor Dolj ale PSD, PC şi UNPR au semnat protocolul de înfiinţare a USD (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Mediafax Foto)

Protocolul de înfiinţare a alianţei electorale a fost semnat la sediul PSD Dolj, unde au mai fost prezenţi vicepreşedintele PSD Lia-Olguţa Vasilescu, primar al Craiovei, şi membrii birourilor judeţene ale celor trei partide.

"Ne înfiinţăm ca o alianţă electorală, iar scopul nostru principal este participarea pe liste comune la alegerile europarlamentare. Ne propunem un scor foarte bun la alegerile europarlamentare şi un număr cât mai mare de mandate. Aceşti europarlamentari, fie că provin de la PSD, UNPR sau PC, vor activa în grupul socialiştilor europeni. Am discutat cu cei doi preşedinţi şi USD Dolj îşi menţine obiectivul, şi anume acela de a avea cel mai mare scor din România", a declarat preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda.

La rândul său, liderul PC Dolj, Iulian Bucur, a spus că USD va continua "ceea ce a început USL".

"Vom continua ceea ce am început cu USL în alianţa USD, pentru că ne dorim să nu înşelăm aşteptările electoratului. În ceea ce priveşte alegerile europarlamentare, n-am nici un fel de emoţii, şi sunt convins că rezultatele vor fi pe măsura eforturilor pe care le vom depune" a afirmat liderul PC Dolj.

PSD, UNPR şi PC au format, săptămâna trecută, alianţa electorală Uniunea Social Democrată (USD).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici