Liderii PDL: Cei care au pierdut colegiul nu pot pretinde funcţii în administraţie

Liderii PDL le-au transmis membrilor Biroului Permanent Naţional şi liderilor filialelor că nu pot pretinde funcţii în viitorul guvern cei care au pierdut alegerile în colegiul lor sau cei care au obţinut posturile de parlamentari doar în urma redistribuirii naţionale, conform unor surse din partid.

15 afișări
Imaginea articolului Liderii PDL: Cei care au pierdut colegiul nu pot pretinde funcţii în administraţie

Liderii PDL: Cei care au pierdut colegiul nu pot pretinde funcţii în administraţie

Liderii democrat-liberali le-au transmis preşedinţilor filialelor PDL şi membrilor Biroului Permanent Naţional criteriile aproximative de calificare pentru a obţine o funcţie în viitoarea administraţie condusă de PDL.

Astfel, potrivit unor surse din PDL, numai cei care au obţinut "un scor bun", câştigând alegerile în propriul colegiu, pot solicia funcţii guvernamentale.

Astfel, cei care au pierdut alegerile în colegiul lor sau cei care au obţinut mandatele de parlamentar doar în urma redistribuirii naţionale nu pot cere conducerii un post în administraţie.

Sursele citate au spus că funcţiile în viitoarea administraţie PDL pot fi atribuite inclusiv celor care nu au câştigat un post de parlamentar, dar s-au clasat pe primul loc în colegiul în care au candidat, ei pierzând funcţia de deputat sau senator doar în urma redistribuirii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici