Liderii PNL discută despre demisia în bloc a conducerii partidului - surse

Liderii PNL discută la această oră, într-o reuniune informală, varianta demisiei în bloc a conducerii partidului, care să asigure însă interimatul până la organizarea congresului extraordinar, au declarat surse din PNL pentru MEDIAFAX.

1105 afișări
Imaginea articolului Liderii PNL discută despre demisia în bloc a conducerii partidului - surse

Liderii PNL discută despre demisia în bloc a conducerii partidului - surse

Crin Antonescu şi ceilalţi lideri PNL discută despre varianta în care, în urma demisiei, conducerea partidului să fie asigurată cu titlul interimar atât de actualul şef al PNL, cât şi de Klaus Iohannis.

De asemenea, vicepreşedinţii PNL discută despre opţiunea depunerii mandatelor în bloc în şedinţa BPN, odată cu Antonescu, aşa cum au fost aleşii în cadrul congresului.

Astfel, conducerea PNL ar urma să fie asigurată pentru ”treburile curente” de actuala formulă de lideri, au relatat sursele citate.

Decizia asupra acestei variante urmează să fie luată în şedinţa BPN.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici