Liderii PNL sunt speriaţi de scindarea partidului. Cîţu este dorit la Senat, dacă Ciucă va fi premier - surse

  • Dacă Nicolae Ciucă va fi premier într-un guvern cu PSD, liderii PNL discută scenarii care să nu ducă la scindarea partidului şi îi sugerează lui Florin Cîţu să fie preşedintele Senatului, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse politice din rândul liberalilor.
18625 afișări
Imaginea articolului Liderii PNL sunt speriaţi de scindarea partidului. Cîţu este dorit la Senat, dacă Ciucă va fi premier - surse

Mai mulţi lideri PNL sunt nemulţumiţi de posibilitatea unui guvern PNL - PSD şi sunt speriaţi de scindarea partidului dacă Nicolae Ciucă va fi premier în Guvernul format cu PSD.

Astfel, surse liberale spun că în acest scenariu, liderii îi sugerează lui Florin Cîţu să fie preşedintele Senatului.

După ultimele nemulţumiri din PNL pentru un posibil Guvern cu PSD, cu Nicolae Ciucă să fie premier, liberalii discută despre un scenariu nou, care să nu scindeze partidul, mai ales că în presă au apărut informaţii că preşedintele Klaus Iohannis ar fi sunat anumiţi lideri PNL, iar cel mai probabil PNL se va îndrepta spre un Guvern cu PSD. În plus, liderii respectivi s-ar fi şi laudat în partid cu telefonul primit de la preşedinte.

„Dacă va fi un Guvern cu PSD, iar Ciuca premier, atunci Florin Cîţu ar trebui să fie preşedintele Senatului”, susţin liberalii din partid, potrivit surselor citate.

Florin Cîţu nu şi-a exprimat vreo opinie deocamdată, după discuţiile tensionate cu liderii din teritoriu.

În PNL este luat în calcul ca Florin Cîţu să rămână doar preşedintele PNL, dacă nu va fi la Senat, dar asta va genera nemulţumire în partid, mai spun sursele citate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pnl,
ciucă,
cîţu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici