Liderul deputatilor PNL: PSD fuge „ca dracu de tămâie” de anticipate, după ce „cuplul Dragnea-Dăncilă a dat foc României”

PSD fuge „ca dracu de tămâie” de votul românilor, după ce „cuplul Dragnea-Dăncilă, la braţ cu PSD, a dat foc României”, susţine liderul deputaţilor PNL, Florin Roman.

406 afișări
Imaginea articolului Liderul deputatilor PNL: PSD fuge „ca dracu de tămâie” de anticipate, după ce „cuplul Dragnea-Dăncilă a dat foc României”

Liderul deputatilor PNL: PSD fuge „ca dracu de tămâie” de anticipate, după ce „cuplul Dragnea-Dăncilă a dat foc României”

„Şoc şi groază în PSD, după anunţul premierului Ludovic Orban, de declanşare a procedurilor pentru alegeri anticipate. Sau mai bine zis, PSD fuge ca dracu de tămâie de votul romanilor, după ce cuplul Dragnea-Dăncilă, la braţ cu PSD, a dat foc României”, spune, într-un comunicat transmis vineri, Florin Roman.

În opinia acestuia, este nevoie de anticipate pentru ca românii să aibă ce aşteaptă: „o Românie fără PSD, tăierea pensiilor speciale, alegerea primarilor în două tururi, confiscarea averilor nejustificate etc.”.

PNL a cerut, totodată, convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pe aceste teme, care ţin agenda publică, iar economiile din tăierea pensiilor speciale, „de care PSD tine cu dinţii, pot acoperi resursele financiare necesare pentru plata alocaţiilor copiilor”.

„Alegerea primarilor din două tururi este democratică şi necesară. Cu circa 1.700 de primari şi 28 de baroni locali roşii în fruntea consiliilor judeţene, PSD nu doreşte în ruptul capului alegerea primarilor în două tururi, întrucât îşi pierd seva din care îşi trag puterea absolută. Exerciţiul iresponsabil de la sfârşitul anului trecut, când PSD a votat proiecte cu impact bugetar de peste 3% din PIB, când au lăsat un deficit real de peste 4%, arată că PSD are un singur gând: să incendieze finanţele României şi să amaneteze viitorul copiilor noştri. Anticipatele sunt singura soluţie pe care romănii o au la îndemână pentru a scapa de <ciuma roşie>!”, declară şeful deputaţilor liberali.

Ludovic Orban a anunţat, vineri, după discuţiile purtate cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, că a convenit cu şeful statului începerea procedurilor pentru declanşarea alegerilor anticipate. Premierul susţine că a stabilit cu Klaus Iohannis ca alegerile anticipate să aibă loc odată cu localele.

În replică, Marcel Ciolacu a afirmat că a constatat intenţia preşedintelui Klaus Iohannis de a „scăpa” de Guvernul Orban, însă nu crede că vor fi organizate alegeri anticipate, având în vedere contextul internaţional. Liderul PSD a subliniat că nu pot fi organizate două tipuri de alegeri în aceeaşi zi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici