Liderul PMP, Eugen Tomac: Dăncilă, prin discursul în PE, s-a comportat ca o persoană isterică, deformând realitatea

Liderul PMP, Eugen Tomac, a afirmat, miercuri, că premierul Viorica Dăncilă a minţit atunci când a spus în Parlamentul European că „milioane de români s-au aflat sub ascultare”, cât şi prin „afirmaţia că Jandarmeria a procedat corect în intervenţia de la protestul din 10 august.”

182 afișări
Imaginea articolului Liderul PMP, Eugen Tomac: Dăncilă, prin discursul în PE, s-a comportat ca o persoană isterică, deformând realitatea

Liderul PMP, Eugen Tomac: Dăncilă, prin discursul în PE, s-a comportat ca o persoană isterică, deformând realitatea

"Prin discursul ţinut în Parlamentul European, Viorica Dăncilă s-a făcut încă o dată de râs, de data aceasta în faţa întregii Europe.S-a comportat ca o persoană isterică, deformând realitatea, prezentând cu bună ştiinţă informaţii false doar pentru a-l salva pe Liviu Dragnea. A minţit cu neruşinare că milioane de români s-au aflat sub ascultare. Mai avea puţin şi susţinea că serviciile i-au ascultat şi pe Manfred Weber şi Frank Timmermans, la un loc cu întreaga Europă", a declarat Eugen Tomac, într-o postare miercuri pe Facebook.

Liderul PMP a adăugat că premierul minte şi îşi dovedeşte "ticăloşia" când spune că Jandarmeria a acţionat corect la mitingul din 10 august.

"Viorica Dăncilă şi-a dovedit ticăloşia prin afirmaţia că Jandarmeria a procedat corect în intervenţia de la protestul din 10 august, uitând să pomenească de cele peste 500 de plângeri penale ale persoanelor gazate şi bătute la ordinul politic al PSD. Este încă o minciună care arată cât de mic poate fi un Prim-ministru de carton, păpuşat individ fără scrupule şi disperat că va plăti pentru toate fărădelegile comise", a completat Tomac.

Acesta a subliniat că „prin discursul isteric al Vioricăi Dăncilă” este continuată strategia de subrezire a imaginii României în Europa.

„PSD a distrus orice şansă a României de a scăpa de MCV şi de a intra în Schengen încă de la suspendarea Preşedintelui Băsescu în 2012. Prin acţiunile sale de acum, inclusiv prin discursul isteric al Vioricăi Dăncilă, este continuată strategia de şubrezire a statului şi a imaginii României în Europa.România are nevoie de un Premier care să-i apere interesele cu argumente şi să promoveze mai mult integrarea în Uniunea Europeană, nu să defileze cu un discurs scris la ceas de seară de Vâlcov şi Dragnea.”, a conchis Tomac.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, în cadrul dezbaterii din Parlamentl European privind statul de drept în România, că i-a informat miercuri pe membrii acestui for despre abuzurile care s-au petrecut în România din cauza protocoalelor secrete, solicitându-le acestora să nu le mai ignore.

Şeful Executivului român a criticat poziţia Parlamentului European referitoare la mitingul din 10 august din România, precizând că în cazul altor state nu a fost luată aceeaşi atitudine.

Ulterior dezbaterii de miercuri din Parlamentul European, urmează să fie dat un vot privind rezoluţia să fie dat în prima şedinţă plenară din luna noiembrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici