Liderul PSD Iaşi, după ieşirea ALDE de la guvernare: Nu e nici dezmembrare, nici divorţ

Preşedintele PSD Iaşi, Maricel Popa, a declarat, luni seara, pentru corespondentul MEDIAFAX, că plecarea ALDE de la guvernare nu este „nici dezmembrare, nu e nici divorţ”, dar nu înţelege decizia lui Călin Popescu Tăriceanu.

181 afișări
Imaginea articolului Liderul PSD Iaşi, după ieşirea ALDE de la guvernare: Nu e nici dezmembrare, nici divorţ

Liderul PSD Iaşi, după ieşirea ALDE de la guvernare: „Nu e nici dezmembrare, nici divorţ"

„Nu e nici dezmembrare, nici divorţ. Cred că şi domnul Tăriceanu este în campanie electorală şi vrea să îşi optimizeze şansele. Nu înţeleg de ce se retrage", a declarat preşedintele PSD Iaşi, Maricel Popa, pentru corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat dacă PSD mai are puterea să guverneze, Maricel Popa a declarat că mai sunt şanse, câtă vreme Guvernul Tăriceanu a guvernat cu 20 la sută.

„Domnul Tăriceanu a guvernat cu 20% susţinut de alte partide, în 2006-2008, nu ţine numai de majoritatea parlamentară. Sunt şanse mai departe, trebuie duse proiectele mai departe, finanţările mai departe.", a explicat Maricel Popa.

Despre alianţele la nivel judeţean, preşedintele PSD Iaşi a declarat că fiecare va lua „decizia care este cea mai bună" şi că el a discutat cu liderul ALDE din Consiliul Judeţean Iaşi, iar la Iaşi alianţă funcţionează în continuare.

Taguri:
alde,
psd,
coaliţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici