Liderul PSD Sectorul 1: Clotilde Armand să îşi dea demisia, ea şi toţi consilierii locali

Clotilde Armand să îşi dea demisia, ea şi toţi consilierii locali, un instrument foarte rapid şi facil pentru organizarea alegerilor anticipate, transmite liderul social-democraţilor din Sectorul 1 al Capitalei, Petre Florin Manole.

572 afișări
Imaginea articolului Liderul PSD Sectorul 1: Clotilde Armand să îşi dea demisia, ea şi toţi consilierii locali

Liderul PSD Sectorul 1: Clotilde Armand să îşi dea demisia, ea şi toţi consilierii locali

„Clotilde Armand vrea cu adevărat dizolvarea Consiliului Local? Să mergem la alegeri locale înainte de termen? Perfect! Avem la îndemână un instrument foarte rapid şi facil: să îşi dea demisia, ea şi toţi consilierii locali. Cu atât mai mult cu cât este primarul-calamitate, celebră pentru gunoiul şi şobolanii pe care le-a lăsat în sector. Putem astfel ajunge la alegeri locale foarte repede”, transmite preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole.

Consilierii locali PSD, dă asigurări Manole, „vor da curs fără ezitare unui astfel de demers comun”.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat, miercuri, că a decis să depună plângeri penale pe numele consilierilor locali din PNL şi PSD care refuză votarea bugetului şi, în paralel, va depune o solicitare în instanţă pentru dizolvarea Consiliului Local.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
manole,
armand,
alegeri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici