Liderul senatorilor PNL: Migraţia politică de la putere către opoziţie este scuzabilă şi mai puţin imorală

Liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, a declarat, joi, că atunci când un parlamentar al puterii vine la opoziţie este o "altfel de migraţie", scuzabilă şi mai puţin imorală faţă de situaţia în care un parlamentar al opoziţiei pleacă la putere pentru a avea avantaje, cum este situaţia la UNPR.

150 afișări
Imaginea articolului Liderul senatorilor PNL: Migraţia politică de la putere către opoziţie este scuzabilă şi mai puţin imorală

Puiu Haşotti (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Una este când un parlamentar al opoziţiei pleacă la putere pentru a avea avantaje, şi avem un astfel de partid al traseiştilor politici, şi vorbim de UNPR, şi este cu totul altceva când un parlamentar al puterii vine la opoziţie riscând... Este altfel de migraţie, mai puţin imorală, mai scuzabilă", a explicat Puiu Haşotti, întrebat în legătură cu faptul că USL primeşte un val de parlamentari şi este iniţiator al unui proiect de interzicerea migraţiei politice.

În legătură cu declaraţiile liderului PSD Victor Ponta potrivit cărora USL ar trebui să închidă porţile pentru cei care vin de la putere, Haşotti a arătat că acesta a avut dreptate.

"Dar aşteptăm să vedem ce se va întâmpla până la sfârşitul lunii iunie, când intenţionăm să depunem o nouă moţiune de cenzură", a adăugat Haşotti.

Senatorul Mihaela Popa a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Iaşi alături de vicepreşedinţii PNL Sorin Frunzăverde şi Relu Fenechiu, că trece de la PDL la PNL.

Ea a spus că motivul plecării sale din PDL este legat de "lipsa exerciţiului democratic în partid", ea apreciind că în PDL "totul a fost într-o veşnică poziţie de drepţi".

În 2 aprilie, senatorul Mihaela Popa a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PDL, declarându-se dezamăgită de afirmaţiile liderului PDL Emil Boc în cazul demisiei din partid a prim-vicepreşedintelui PDL Sorin Frunzăverde. De altfel, Mihaela Popa a susţinut, după ce Sorin Frunzăverde şi primarul din Slatina, Darius Vâlcov, au demisionat din PDL că liderul formaţiunii democrat-liberale, Emil Boc, ar trebui să-şi asume pierderile şi să-şi dea demisia de la conducerea partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici