Linia de tren Gara de Nord – Aeroport Otopeni, din amânare în amânare, a ajuns la prima testare

  • Investiţa în linia de cale ferată a costat aproximativ 400 de milioane de lei
  • Distanţa de la gară la aeroport ar trebui să fie parcursă în 17 minute
  • Ultimul termen este 12 decembrie 2020
2692 afișări
Imaginea articolului Linia de tren Gara de Nord – Aeroport Otopeni, din amânare în amânare, a ajuns la prima testare

Linia de tren Gara de Nord – Aeroport Otopeni, din amânare în amânare, a ajuns la prima testare

Linia de cale ferată Gara de Nord – Aeroport Otopeni care trebuia să fie gata până la EURO 2020 a primit al treilea termen. Proiectul care a costat aproximativ 400 de milioane de lei ar trebui să fie gata până pe 12 decembrie 2020. CFR Infrastructură va oferi un singur tren celor care aleg să meargă astfel la aeroport.

Deşi este cel mai nou tren din România, acesta are o vechime de 15 ani. Dacă termenul se va păstra, şi totul va fi gata până în decembrie, vei avea de aşteptat până la venirea trenului 50 de minute. Călătoria ar trebui să dureze maxim 17 minute. Gică Popescu a susţinut realizarea liniei de cale ferată de la început şi crede că mai bine va fi terminată mai târziu, decât niciodată.

„Am fost singura persoană publică care şi-a asumat construirea acestui proiect şi a crezut în el. Contează când se mai termină? Important este că se termină şi-l vom avea pentru EURO2020. Dacă-l terminăm în decembrie sau în ianuarie care-i diferenţa?”, a afirmat Gică Popescu, fost jucător de fotbal şi preşedinte al FC Viitorul.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici