Liviu Dragnea anunţă finalizarea listei pentru europarlamentare pe 15-20 martie

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, că lista candidaţilor partidului pentru europarlamentare va fi finalizată pe 15-20 martie, precizând că încă nu a fost discutat în PSD despre listă separată sau cu ALDE la alegerile din 26 mai.

171 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea anunţă finalizarea listei pentru europarlamentare pe 15-20 martie

Liviu Dragnea anunţă finalizarea listei pentru europarlamentare pe 15-20 martie

„Pe 15-20 martie o să finalizăm lista. Dacă nu am discutat in CEx (lista cu sau separat de ALDE – n.r.)”, a afirmat Liviu Dragnea, luni la Parlament.

Până acum şi-au anunţat intenţia de a candida la europarlamentare Claudiu Manda, Rovana Plumb şi Victor Negrescu.

Rovana Plumb a precizat că încă nu a fost luată o decizie în partid cu privire la cine va deschide lista PSD la europarlamentare. Precizările ei vin în contextul în care în spaţiul public au apărut informaţii conform cărora aceasta ar deschide lista PSD la europarlamentare.

De asemenea, despre lista PSD la alegerile pentru PE, vicepreşedintele partidului Olguţa Vasilescu a spus că PSD şi ALDE vor merge categoric pe liste separate la alegerile europarlamantare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici