Liviu Dragnea, despre acuzaţiile Gabrielei Firea privind spionajul: Să facă plângeri sau să aducă dovezi

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, că primarul general al Capitalei ar trebui să facă lângeri sau să vină cu probe cu privire la declaraţiile sale potrivit cărora în şedinţa CEx au fost prezentate discuţii private de pe mobile.

448 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea, despre acuzaţiile Gabrielei Firea privind spionajul: Să facă plângeri sau să aducă dovezi

Dragnea, despre acuzaţiile lui Firea privind spionajul: Să facă plângeri sau să aducă dovezi

"Sunt afirmaţii grave, ar trebui să facă plângeri penale sau să aducă dovezi (n.r.: Gabriela Firea). Nu am ce comenta", a declarat Liviu Dragnea, preşedintele PSD.

Primarul general Gabriela Firea spune că ministrul de Interne Carmen Dan a venit pregătită în şedinţa CEx PSD de sâmbătă cu hârtii care reprezentau discuţii private pe WhatsApp, după ce în urmă cu un an a recunoscut că are discuţii, de pe aceeaşi aplicaţie, ale unui senator şi că sunt uşor de interceptat.

Citeşte şi: Dragnea, despre postarea lui Vâlcov: O acţiune nefericită, nu cred că trebuie să demisioneze/ Referitor la declaraţiile Gabrielei Firea privind spionajul în PSD: Să facă plângeri sau să aducă dovezi

"De vreme ce ştia ce voi spune eu şi nu am vorbit cu nimeni şi venise pregătită cu nişte convorbiri private pe WhatsApp şi m-a prevenit anul trecut să fiu atentă ce vorbesc pe WhatsApp că acestea sunt uşor de interceptat şi are la dispoziţie, probabil de la serviciul intern de informaţii al MAI, discuţii dintre un senator şi unele persoane....Şi nici la acest argument nimeni nu a intervenit. Dacă acesta e sensul în care se îndreaptă unii colegi ", a spus Gabriela Firea.

Totodată, Firea a declarat, referitor la momentul în care a fost huiduită pe Arena Naţională, că filmuleţul apărut a doua zi, care spunea că de fapt Simona Halep a fost huiduită, a fost făcut public cu acordul lui Liviu Dragnea.

Ca răspuns, liderul PSD a spus luni: "Este o aberaţie. Chiar mă doare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici