Liviu Dragnea, despre excluderea primarul Iaşului, Mihai Chirică, din PSD: Asta trebuie să decidă organizaţia PSD Iaşi

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, întrebat dacă primarul Iaşului, Mihai Chirică, riscă exlcuderea din PSD, că acest lucru trebuie decis de către organizaţia PSD Iaşi, el apreciind că există posibilitatea ca Mihai Chirică să-şi dorească să fie exclus.

4288 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea, despre excluderea primarul Iaşului, Mihai Chirică, din PSD: Asta trebuie să decidă organizaţia PSD Iaşi

Dragnea, despre excluderea primarul Iaşului, Mihai Chirică, din PSD: Asta trebuie să decidă organizaţia PSD Iaşi

Întrebt dacă riscă Chirică să fie exclus, Dragnea a răspuns: "Asta trebuie să hotărască organizaţia de acolo. Poate îşi doreşte asta, dar nu vreau să discut subiectul acum".

El a arătat că tot organizaţiile PSD vor decide şi în privinţa altor social-democraţi care au criticat partidul sau guvernul în această perioadă.

Întrebat ce se întâmplă cu cei care au criticat PSD şi Guvernul, Dragnea a răspuns: "Asta o să hotărască organizaţiile lor. De exemplu, la Iaşi au ţinut să fie prezenţi şi parlamentarii de Iaşi şi primarii de municipii din Iaşi, cu excepţia domnului Chirică şi au spus în faţa tuturor colegilor că nu există niciun fel de ezitare în organizaţie, ei susţin guvernul în continuare pentru implementarea programului, şi conducerea partidului", a mai spus Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici