Liviu Dragnea, despre ministrul Petre Daea: Au fost perioade în care îmi era chiar drag

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a cerut, duminică, ministrului Agriculturii, Petre Daea, să viziteze mai des judeţele din sudul ţării, pentru că programul de guvernare ”nu e facultativ”. „Un ministru care într-o perioadă chiar îmi era drag”, a spus Dragnea, referindu-se la Daea.

3040 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea, despre ministrul Petre Daea: Au fost perioade în care îmi era chiar drag

Liviu Dragnea, despre ministrul Petre Daea: Au fost perioade în care îmi era chiar drag

”L-aş ruga pe un ministru la care ţin foarte mult, au fost perioade în care îmi era chiar drag, l-aş ruga să vină mai des în Călăraşi, aşa cum trebuie să vină mai des şi în Teleorman, în Giurgiu, în Olt, în Dolj, pentru că sunt judeţe dunărene, cu un pământ foarte bogat şi cu un potenţial foarte bogat, dar cetăţenii din aceste judeţe nu beneficiază de toată bogăţia acestui pământ aşa cum ar trebui”, a declarat la Călăraşi Liviu Dragnea.

El i-a cerut lui Petre Daea să prezinte premierului şi liderilor coaliţiei un plan pentru sudul României.

”Îl rog respectuos să vină mai des în Călăraşi şi să facă în tot sudul României foarte rapid un plan pe care să-l prezinte premierului şi în coaliţie să punem în practică tot ceea ce am stabilit în programul de guvernare, pentru că acolo nu sunt chestiuni facultative”, a mai spus Dragnea.

Ulterior,în timpul unei conferinţe de presă, Liviu Dragnea a negat că declaraţia sa a fost un atac la adresa ministrului Agriculturii.

”Aşa cum m-am îngrăşat şi eu, aşa s-a îngrăşat şi dumnealui şi mai mulţi miniştrii s-au mai îngrăşat. De ce? Mult mai puţină mişcare. Şi atunci chiar dacă ne mai doare mijlocul, ne mai doare un picior, mai slăbim puţin, să mergem mai mult în teritoriu şi eu cred că şi doamna prim-ministru o să vă spună lucrul ăsta pentru că oamenii vor să discute cu ministrul. Un ministru când vine în Călăraşi, de exemplu află mai multe decât află din birou şi ştiu că domnul Daea are acest talent, dar nu numai domnul Daea, doamna Pintea poate să vină în Călăraşi să vadă care este stadiul pentru investiţia de la Spitalul Judeţean. domnul Cuc poate să vină să vadă care sunt condiţiile pentru podul de la Drajna, adică să vadă cu ochiul propriu şi personal şi nu numai, deci toţi miniştrii e bine să meagă în teritoriu, aşa cum a început să meargă foarte bine şi Răzvan Cuc şi Daniel Suciu, să vorbească despre ceea ce fac, despre ceea ce s-a făcut şi să discute cu oamenii, nu numai cu membrii de partid, şi cu autorităţile locale despre domeniul de activitate respectiv şi aşa vor afla mai multe”, a mai spus liderul PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici